tirsdag 28. august 2012

Wraps

En venninne inviterte til selskap en varm fin kveld midt i august.
Vi satt ute på verandaen, og fikk med oss solnedgangen ved havet, 
og koste oss med deilige wraps.


Tortillalefser forbinder jeg med taco, 
men her var de fyllt med salat og kylling,
og de ble servert kalde med enda litt mer salat til.


Dette vil jeg også lage,
og da klubbvenninnene kom i går sto wraps på menyen.

Jeg kjøpte inn forskjellige sorter lefser, 
for jeg ante ikke hvilke som smakte best, eller var lettest å brette. 
De grove tortillalefsene fra Rema vant testen min.
De tålte å bli brettet uten å sprekke, og de smakte godt.

Jeg brukte "trippelsalat" med hjertesalat, ruccula og rød lollo. 
Først skar jeg opp salatene, grillet kylling, paprika og rødløk i strimler.
 Jeg brukte også en boks mais.
Lefsene smørte jeg med "Snøfrisk ost med rødløk og timian".
Deretter tok jeg "litt av alt" av salatingrediensene 
og la oppå en liten del av lefsen. 
Jeg brettet først en side opp over fyllet, og deretter sidene. 
For  å gjøre de "fine" 
brettet jeg en serviett rundt lefsen,
 og knyttet den fast med en hyssing.
Det er jo også praktisk i tilfelle det går hull.

Jeg fant flere ideer da jeg googlet, og her er en "tapas" tortilla.
Jeg smørte noen av lefsene med "Snøfrisk med pepper",
og la på spekeskinke og ruccula.

Rullet lefsene, skar i mindre stykker, og festet skøyten med en tannstikker.

Snadder 
og 
kjempegode!

Som tilbehør serverte jeg salat, guacemole, rømme og tacosaus.
Her kan en jo ha det en liker. Aioli var også foreslått.


Gode venner

tente lys
  
små skjønne roser fra hagen.

Kosa deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentar. Det er så hyggelig å høre fra deg!