søndag 11. mars 2012

Konfektkake

Har en god konfektkake som kanskje du også har lyst til å bake. Den er "litt" bombe, men veldig god sammen med en kopp kaffe.


Mandelbunn:
4 eggehviter piskes stivt sammen med
200 gram melis
200 gram malte mandler blandes i. 
Hell i en rund kakeform med bakepapir i bunn, ca.24 cm i diameter,
eller i en papirkledd brødform, og steik ca 40 min ved 180 grader.

Krem:
4 eggeplommer piskes godt sammen med
125 gram melis og bland i 
200gram mykt meierismør

1 plate dronning-sjokolade
2 ss. sterk kaffe
1/2 dl.kremfløte 
Sjokolade kaffe og kremfløte has i en gryte og smeltes over svak varme.
Avkjøl litt og bland sammen med smørkremen. 

Sjokoladen fordeles over kaken.

Tips! Kaken kan fryses, og trenger ingen tid til tining før servering.

KOSA DEG!


1 kommentar:

Tusen takk for kommentar. Det er så hyggelig å høre fra deg!