Her sys det shellbokser
Nå har jeg sydd flere i japanske silke,
kimonostoffer.
Stoffene er tynne, og ikke alle er nye heller.
Derfor har jeg strøket på vliselin for å stabilisere og forsterke stoffet.
Jeg syns disse passer godt til smykker og juveler.
Du finner framgangsmåte på denne bloggen:
Cloverusa
Du finner framgangsmåte på denne bloggen:
Cloverusa
I dag tok jeg et dykk i fryseboksen,
og jeg må nok innrømme at bærlageret finnes i flere årganger.
Jeg tok opp et par korger jordbær og lurte på om de skulle gå rett i matavfallet,
eller om jeg skulle lage
til dessert.
Jo, jeg gav bærene en sjanse,
og desserten ble kjempegod
selv om bærene hadde ligget i flere år i fryseren.
selv om bærene hadde ligget i flere år i fryseren.
Kanskje du kjenner deg igjen med full fryseboks
og manglende kontroll....
og manglende kontroll....
Jeg har kokeboka
"Fra det norske kjøkken".
"Fra det norske kjøkken".
Der står oppskriften på jordbærdrøm,
og den har jeg lyst å dele med deg.
Jeg lager desserten i foodprosessor og bruker halvtinte bær.
(Tar de opp et par timer før jeg skal bruke de.)
Nå har jeg googlet, og på Nasjonalbiblioteket fant jeg boka.
Om du går inn der kan du bla i boka,
Oppskriften på side 62 i boka:
Oppskriften på side 62 i boka:
Du kan bla i boka ved å trykke på bildet.
Da finner du mange oppskrifter
og fine bildet
fra vårt langstrakt land.
Linker innlegget til
Bambisyr visa og berätta mandag
Ha en fin uke
Da finner du mange oppskrifter
og fine bildet
fra vårt langstrakt land.
Linker innlegget til
Bambisyr visa og berätta mandag
Ha en fin uke