onsdag 23. april 2014

Tur til Nara

Nå har jeg vært i Japan i en uke.
Noe jeg virkelig ønsket å få oppleve igjen var sakura-blomstringen, og det fikk vi.
Vi har vært på flere lengre utfarter så langt. Første dagen gikk turen til Nara, som byr på gammel kultur og tradisjoner. Den har også vært Japans hovedstad før Kyoto og nå Tokyo. I Nara er en stor park med flere hundre dådyr og et stort Buddist tempel der den største innenførs Budda statuen står. Vi rusla gjennom parken, matet dådyra, og var innom og så den enorme Buddah statuen.  
Det var nydelig å se blomstringen, og vi koste oss med fint tilberedt og deilig mat. Vi gikk også i handlegaten som er preget av gammel kultur. Her finner en gamle flotte kimonobutikker, souvenirbutikker og nye mer moderne butikker. Jeg tar dere med på turen gjennom bildene som følger:Her var en liten smakebit fra første dagen. Det kommer mer når jeg er hjemme igjen. Om noen lurer på om jeg har funnet fine stoffer kan jeg berolige dere. Har funnet resteposer med silkestoff i kimonobutikker, og fant også en liten quiltebutikk i Nara. Nå skal vi kose oss en uke til med blant annet en tur til Tokyo.
Ønsker dere alle en riktig god påske!

2 kommentarer:

  1. Har bare ett ord jeg ! Vakkert! God påske til deg og dine:)

    SvarSlett
  2. Hei, så flotte og eksotiske bilder. Må være en opplevelse å være der. Fin blogg du har, mye fint har du laget.De strikketøyveskene dine falt jeg for,,,, Kommer nok innom igjen! Takk for deling av matoppskrifter, mye godt her, nam-nam

    SvarSlett

Tusen takk for kommentar. Det er så hyggelig å høre fra deg!